GUSTAF LJUNGGREN/EMIL DE WAAL + TRINE DYRHOLM

Emil De Waal og Gustaf Ljunggren holder hof i hele uge 11

Avantgarde møder easy-listening, møder etno, bliver til drømmende filmiske flader og derefter til kantet destruktivitet.

Nysgerrighed og transformation binder to af den danske musikscenes mest versatile cv’er sammen til et symbiotisk og evigt udviklende musikalsk udtryk.

De har spillet sammen i 22 år med alt og alle og på alle slags scener i hele verden. Alt fra nummer et hits på Dansktoppen over tv-shows til improviserede støjkoncerter i Kina. De har altid haft integritet og nysgerrighed som en altafgørende faktor.

Nu låner de Forbrændingen i en uge og invitere gode venner og legekammerater ind til nogen anderledes musikalske aftenener.

Trine Dyrholm: den fantastiske og uendeligt generøse skuespiller Trine Dyrholm har sunget og skrevet musik igennem hele sit liv. Senest i hovedrollen som Nico i den internationale film ?Nico, 1988?. Så mon ikke der bliver sunget og spillet musik af Nico på denne aften? Og mon de tre på scenen kan holde sig fra ?Avenuen?, som Kim Larsen skrev og de tre spillede sammen i Brdr. Lund Madsens forestilling ?Mr. Nice Guy?? Et nummer-et-hit fra Dansktoppen, som Emil producerede sammen med Gustaf.

TRINE DYRHOLM

LØRDAG / 06.11.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149DKK
DØRSALG: 169DKK