HER ER VI

Hvor er de dygtige kvindelige rappere? ”Her er vi”!

Et spørgsmål som i årtier har givet genklang på musikscenen, er mysteriet om, hvor de dygtige kvindelige rappere er henne. Findes de overhovedet eller bliver de bare overset? Man kan lede længe på playlister, festivals plakater og i den generelle branchedækning før de popper frem, men det er bestemt ikke fordi de gemmer sig. De eksisterer. Også i Danmark. Og de er skarpere på mikrofonen end nogensinde før. 

D. 16. november går en stor flok danske kvindelige MC’s sammen om et brag af en koncert på Forbrændingen, så hele musikindustrien endnu en gang kan stille spørgsmålet: ”Hvor er de dygtige kvindelige rappere? Og pigerne endelig rive lortet i stykker, lukke munden på dem og svare: ”Her er vi!”

FØRSTE NAVN OFFENTLIGGJORT: Karen Mukupa!

Karen Mukupa er kendt som musiker, rapper og tv-vært og børnebogsforfatter. Hun er grundlægger af den legendariske rapgruppe No Name Requested med Natasja, som stadig huskes som et fænomen, der revolutionerede dansk hip hop og reggae. I dag er hun en aktiv del af det danske musikmiljø med adskillige udgivelser under bæltet både som udøvende artist og sangskriver, og kan prale af at have sit eget tøj brand.

HER ER VI

LØRDAG / 16.11.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

*** EARLY BIRD: 99 DKK ***

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK