HØKER, BETTY BASS & DANIEL SCHULZ

Betty Bass

Betty Bass er en ny stemme på den danske RnB himmel, der med singler som Sweet Role og senest Queen, Vibe Out & Late Night Call har åbnet manges hjerter for hendes helt særlige varme lyd. Betty Bass har en kæmpe styrke i sin stemme, der er ligeså ubesværet, som den er teknisk overlegen. Hun har rødder i både Gambia og Vejle, men hele verden vil uden tvivl åbne sig, jo mere tid denne talentfulde kunstner får til at arbejde på sit udtryk og stærke sange.

Høker

Høker er lyden af en generation, der vælter væggene mellem hiphop, punk og pop. Lyden af at gruble om natten. Lyden af et fællesskab, hvor fortvivlelsen slippes løs. Og den lyd vækker genklang. Den københavnske gruppe har vundet KarriereKanonen, optrådt i Royal Arena og været en del af kulturens næste bølge til Soundvenue Input.

Det begyndte i en kælder. Men ikke en tilrøget, fugtig slumkælder. I en lækker, lys kælder med gulvvarme på Østerbro. De to barndomsvenner Gustav Bejder og Emil Jelbo skulle prøve at lave sange sammen. Oprindeligt fandt de hinanden, fordi de var skolens forsigtige drenge ? men begge interesseret i musik. Sammen dyrkede de blandt andre King Krule, de begyndte hver for sig at skrive, og så satte deres fælles ven, Simon Guttermann dem stævne i kælderen, hvor han havde optageudstyr.

Den første aften i kælderen skrev de nummeret ?Ud af dig?, og grunddynamikken blev etableret: Emil og Gustav supplerer hinanden som rappere og sangere, Simon laver beats og produktion, og med tilføjelsen af guitarist Sylvester Zabello har gruppen fået et medlem med blik for akkorderne. Det samlede lydbillede er, som de siger ?et bastardbarn,? der grænseløst vælter sig i hiphop, punk og pop. Den egentlige røde tråd er behovet for at gribe nuet og have modet til at stille sig sårbar.

Daniel Schulz

Daniel Schulz’s debutsingle “Turn Back Time” har streamet mere end 40 millioner gange på Spotify, og er gået guld i både Danmark og Norge.

Siden kometstarten på sin karriere og udgivelsen af hittet, har Daniel haft travlt med at skrive sange for andre internationale artister som: Why Don?t We, HRVY, Digital Farm Animals m.fl.

Nu er det unge komet fra Kolding klar til at forkæle lyttere herhjemme med sin fængende stemme og velskrevne sange.

HØKER, BETTY BASS & DANIEL SCHULZ

LØRDAG / 27.11.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99DKK
DØRSALG: 149DKK