HUN SOLO X FORBRÆNDINGEN

Forbrændingen og Hun Solo præsenterer et helt særligt lineup i Albertslund den 9. november med både dansk og internationalt på plakaten.

“Hun Solo er jo efterhånden en institution i dansk musikliv, og selvfølgelig skulle vi lave noget særligt sammen i år!”, udtaler Jeppe Skjold fra Forbrændingen, der som bekendt udelukkende præsenterer acts med kvinder i centrum i hele 2019. 

Nana Jacobi fra Hun Solo supplerer: “ Det bliver en helt ekstraordinær dag – en oplevelses-eksplosion uden lige. Vi har overgået os selv denne gang – og vi er glade for at være en del af Forbrændingens 2019-tiltag om at hoste kvindelige artister.”

I første omgang offentliggøres amerikanske Madame Gandhi samt danske Iris Gold og Anya. Sidenhen suppleres med flere navne.

Madame Gandhi er en markant elektronisk artist, trommeslager, producer, aktivist og musikbranche-idémager fra Los Angeles. Hun er kendt som trommeslager for M.I.A, og som friblødende løber ved London Marathon 2015. Hun leverede en fantastisk performance på årets Roskilde Festival, hvorefter Information skrev: “Hun kan sit shit (…) Madame Gandhis koncert på Gloria levede på den gode energi” og Undertoner skrev: “Madame Gandhi er en fremragende performer, rapper og trommeslager”. Sammen med blandt andre Billie Eilish, Lil Pump og Post Malone er hun udvalgt til Forbes 30 under 30-liste over unge musikbranche-innovatorer, og hendes TED-talk er set over 150.000 gange. Nu har man altså – helt ekstraordinært mulighed for at opleve Madame Gandhi på dansk jord igen!

Dansk/jamaikansk/indiske Iris Gold har både været del af et pigeband dannet af Alex James fra Blur og professionel sangskriver i L.A. for Warner/Chappell, inden hendes solokarriere for alvor tog fart i 2015 med singlen ’Goldmine’. I 2017 flyttede hun tilbage til København – og siden har hun braget derudaf!

Den dansk-amerikanske sangerinde ANYA forener på fornemmeste vis skandinavisk pop og amerikansk R&B. Hun har flere gange været P3s Uundgåelige og med en perlerække af singler strøet over de seneste par år, har ANYA for længst etableret sig på den danske R&B-scene.

Den 28-årige sangerinde er kendt for sin indlevelse på scenen, og har spillet adskillige udsolgte koncerter. Efter at have spillet support for Thomas Helmig på hans udsolgte Arena turné er ANYA og hendes band i absolut topform!

Bag Angående Mig finder du en kvinde, et hjerte, en stemme og en lyriker for sin generations antihelte. Med en forkærlighed for det danske sprog og en ekstrem inderlighed, bestræber det musikalske projekt sig på at viske nutidens punktummer ud for at tilføje et ‘men’. Angående mig er en af vinderne af årets ‘Karrierekanonen’.

Efteråret 2020 byder på en ny udgivelse fra Dictes hånd, og denne aften med HUN SOLO vil hovedsageligt består af sange fra den kommende udgivelse – En stemme, En guitar – sange ind til benet, med vægt på vokal, fortælling og komposition. Som en af Danmarks mest karismatiske sangerinder har Dicte gennem årtier formået at udfordre og forny sit kunstneriske udtryk. Hun er sangskriver og komponist til at væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer: Udover de musikalske solo-, duo (Dicte /Hempler) og bandprojekter, tæller cv’et også filmmusik, titelmelodier til tv-serier og film- og teaterroller.

Foruden solokoncerterne, vil dagen være spækket med taks, performances og overraskelser. Arrangementet starter tidligt, og der vil undervejs være mulighed for at købe mad. 

HUN SOLO X FORBRÆNDINGEN

LØRDAG / 09.11.2019

DØR KL. 17.00

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 159 DKK
DØRSALG: 189 DKK