IDA RED & JULIE MARIA

Ida Red
Efter singlen “Wildflower”, der lå højt placeret på airplaycharten det meste af sommeren, er IDA RED klar med deres 3. single “Talk”, hvor de atter viser deres forkærlighed for pop.

Ida Red er Nanna B, Nanna E og Greta – Alle er betitlede som både sangerinder, musikere, komponister og producere. De fandt hinanden for to år siden, da de blev room-mates på et ophold på Engelsholm Kunsthøjskole. Her blev de inspireret af hinanden, et venskab spirede, og med hjælp fra den musikalske mentor Michael Møller, smeltede deres personligheder sammen til bandet Ida Red, opkaldt efter en muse og et kvindeligt symbol, der i musikalske sammenhænge er blevet skrevet mange sange om og til gennem tiden.

Julie Maria
Du kender Julie Maria fra DR-julekalenderen, Pagten, hvor hun synger titelsangen Uden Hinanden og fra sange som Også Om dagen, Gør Det Kort, Evelyn og Beat, der alle har braget ud af radioen gennem årene, hvoraf sidstnævnte var P3’s uundgåelige tilbage i 2013.

Med en stjerneregn af anmelderroste albums, et hav af koncerter bag sig, mange af dem solo, og med samarbejder lige fra Søren Huss, Tina Dickow, Tim Christensen, Steffen Brandt, Mads Langer og Lone Hørslev og med et nyligt, spændende samarbejde med Hella Joof, har Julie Maria fået fasttømret sit navn som én man ikke rigtig kommer udenom i dansk musik.

IDA RED + JULIE MARIA

LØRDAG / 06.04.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 129 DKK