fbpx

KATLA X CZAR

Til Oktober tørner to af Danmarks mest kompromisløse metalbands sammen på Forbrændingen for at fejre udgivelsen af deres nye fælles split udgivelse “OVERDOSER”. Bandsene er ingen ringere end de danske ultra doom yndlinge KATLA, og dansk hardcore’s enfant terrible; CZAR.

KATLA har igennem de sidste år cementeret deres plads som et af de bedste livebands på den danske metalscene – senest på dette års Copenhell. KATLA skal opleves live. Her er masser af nærvær, nedstemte guitarer, en skrigende trommeslager og ikke mindst masser af kærlighed til Satan. KATLA udsendte i 2020 deres album “Warmongering Luciferians”, som for længst er udsolgt. Albummet gav dem bl.a. en omfattende Danmarks turné med BAEST. Imponerende at kun tre mand kan lave så meget larm!
Ud af bands som THE PSYKE PROJECT, Horned Almighty, Helhorse, Exmortem m.fl. opstod CZAR. CZAR er lyden er kaos – rendyrket kaos. CZAR eksisterede fra 2014-2017 hvor de nåede at udsende ét album samt en EP. I 2021 besluttede pladeselskabet Over The Under Records at udgive CZAR’s debut-album på vinyl for første gang. Genudgivelsen gen-antændte gnisten hos dette vanvidsband og i 2022 blev de gendannet for, sammen med labelmatesene i KATLA, at indspille en fælles plade – “OVERDOSER”.
Så er du nede med tunge guitarer, kaos, smadder og har du lyst til at høre en masse nyt materiale fra KATLA og CZAR og fejre udgivelsen med os, så kom forbi Forbrændingen d. 8.10. og oplev noget at det ypperste metalmusik Danmark har at tilbyde.

KATLA X CZAR

LØRDAG / 08.10.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149DKK
UNG: 85DKK
DØRSALG: 169DKK