LIVE FOR BØRN: KATRINE BILLE

Kl. 14: Kom og lav en nørdet tegning af dit yndlingsdyr.
Du kan tegne og farve en mus, undulat, hund, kat, hest, elefant, tiger, zebra, giraf, flue, ged, slange, flagermus, honningbi … eller hvad dit yndlingsdyr end er. Det er bare at nørde løs.
Kom i god tid. Du får din tegning med hjem.
Faciliteres af Billedskolen

Derudover kan du snuppe en biblioteksbog og læse om alle de kendte figurer fra Ramasjang inden koncerten går i gang.

Kl. 15: Koncert med Katrine Bille Band
Et stort ønske er gået i opfyldelse! Endelig skal vi præsentere Katrine Bille med sit band i ’Live For Børn’. Vi tager alle sækkepuderne frem, bager boller så der er nok til alle – og så skal vi bare nyde en hyggelig eftermiddag med en af de største børnekunstnere vi har lige nu.

Med sit charmerende smil, sin dejlige stemme og altid gode humør, går Katrine lige i hjertet på både børn og forældre. Hun optræder med indlevelse, glimt i øjet og stor entusiasme. Børnene bliver inddraget, danser med og fortæller om deres egne oplevelser med venner, kærester, dyr og drillerier.

Katrine Bille er kendt og elsket af alle børn, som vært på programmer som ”Lille Nørd”, ”Luk op, luk i” og ”Sommer i Ramasjang”. Katrine har desuden udgivet 5 albums med skøn musik til børn og barnlige sjæle.

Med sig LIVE har Katrine to professionelle musikere, der udover at levere sublim musik, også involveres i sjov og spas på scenen. Sangene, der bliver sunget og spillet, er fra de populære Ramasjang-programmer og fra Katrines egne soloalbums.

Glæd jer til en super musikalsk, sjov og lærerig oplevelse for hele familien, når Katrine Bille og hendes band spiller koncert.

——————-
Live For Børn er familiearrangementer i Forbrændingen hvor I oplever livemusik, litteratur og billedkunst for børn. Hvert arrangement er tilrettelagt så der er tid og rum til fordybelse, inspiration og ikke mindst opleve musikere og kunstnere der har noget på hjertet til børn.
Der kan altid købes nybagte boller, kaffe og juice fra kl. 14 hvor dørene åbner.

KATRINE BILLE

SØNDAG / 01.03.2020

DØR KL. 14.00

KONCERT KL. 15.00

FORSALG:
ENKELT: 129 DKK
FAMILIE: 387 DKK (4 pers)

DØRSALG: 159 DKK