fbpx

KONVENT + ALKYMIST

På en kold og mørk vinteraften kommer Konvent og Alkymist med endnu mere mørke og kulde, når de bringer det bedste doom metal Danmark har at byde på til Vestegnen.

Konvent:

Konvent har genoplivet death doom genren i stor stil med deres debut ‘Puritan Masochism’ i 2020, med en lyd der kun blev ondere med efterfølgeren ‘Call Down The Sun’ i 2022. Ved at følge i fodsporene af Candlemass, Paradise Lost, Cult of Luna og Black Breath, har de for alvor markeret sig i Danmark såvel som udlandet med deres stoiske og brutale metalunivers. Rikke Emilie Lists gutturale vokal og ihærdig riffing kombineret med truende tung produktion er noget der skal opleves live.

Alkymist:

Det danske progressive doom metal-orkester ALKYMIST bevæger sig ind i tomrummet mellem himmel og helvede. De er klar til at byde dig velkommen på en fordybende, åndelig og transcendental rejse, der bringer dig hinsides denne verden og ind i bandets sære og knusende tunge domæne og dets brutale, men også smukke og storslåede lydlandskaber. ALKYMIST er siden 2016 gået egne veje og konstant udfordret de herskende forestillinger om tung musik med en dynamisk, nuanceret og progressiv doom metal. De omfavner alle doom metallens massive karakteristika i samspil med den eventyrlystne ånd fra klassisk musik og 70’ernes progressive rock indeholdt i bandets distinkte musikalske mikstur. Deres tilgang til musikken er befriet fra trivialiteter og begrænsninger, hvilket resulterer i en moderne fortolkning af doom metallen med intense lag af lyd og instrumentering, melodisk og kompositorisk progression og fængslende lyrik.

KONVENT + ALKYMIST

FREDAG / 02.12.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119
UNG: 79
DØRSALG: 139