LABEL NIGHT: VELLNESS PLADER - HONG KONG, ECSTASY IN ORDER & PATRICIA INTERNATIONAL

Forbrændingen genoptager sin række af Label Nights dette efterår og skyder det i gang i selskab med musikkollektivet Vellness Plader. Vi ønsker at skabe en platform for unik samskabelse, hvor pladeselskaber kan præsentere nyt materiale og eksperimentere med live-formatet.

Musikkollektivet Vellness Plader tog langsomt sin spæde form henover sommeren og efteråret 2015, primært som et forsøg på at forene musiktanker- og kræfter fra rundt omkring i landet, primært Kolding, Svendborg, Odense og sidenhen København. Det blev startet med en idé om, at man i fællesskab som regel kan trække et større og flottere læs. I takt med udgivelsen af kollektivets mixtapes har musikken både fået lov at blomstre i alle mulige forskellige retninger, samtidig med at der lige så langsomt også begyndte at forme sig en mere distinkt lyd og tone, meget genkendelig for Vellness. 

“Det er interessant at præsentere Vellness Plader i dette format, hvor artisterne får lov at eksperimentere – som ét langt mixtape i live-form.” (Marie S. Thorup, booker på Forbrændingen)

Vellness Plader er efterhånden et helt lille hav af solo- og bandprojekter og denne aften præsenteres:

Hong Kong er en duo bestående af 2 fætre, Joachim Lorck-Schierning & Johan Knutz Haavik. Deres lyd bevæger sig et sted imellem syret pop og næsten fusionsjazzet trip hop – en unik og skæv størrelse med store hooks, vokalsamples fra Shaw Brothers-film, og et tekstunivers, der kredser omkring en mystisk onkel, der gjorde karriere som shippingmand i, ja, Hong Kong. Deres debutalbum – Sundowner – udkom på vinyl og samtlige streamingtjenester i foråret 2018; en plade “hvor minder om brede vidder, og duft af saltvand og diesel skyller ud af anlægget”, som bandet selv formulerer det. Til label night vil duoen præsentere dette album. 

Esctasy in Order består af Oskar Dinesen, Rasmus Hastrup og Peter Bidstrup. De tre fremmaner funklende synthflader, pulserende, trancefremkaldende beats og drømmende guitarriffs i en insisterende men chillet bølge, som Oskar Dinesens ømme stemme sejler let henover. Trioen, der har spillet sammen i et par år, udgav sidste år verdensdebut-EP’en XIO1 og har for nylig udgivet den nye single, ‘Aliasing’.

Patricia International er en elektronisk trio bestående af Anders Boserup, Carl Otterstad og Bjarke Bech. De udgav i marts måned en live-session i samarbejde med Noisey, sangen ‘Blood Brothers’ – en sang der kendetegner trioens musikalske tråde fra både trap, rock og techno.

DJ’s fra kollektivet vil efterfølgende vende danseskiver til den lyse morgen!

Nye mixtapes fra Vellness Plader vil være til salg på vinyl denne aften, hvor vi forvandler Forbrændingen til en tropisk “vellness”-hule med palmer og sensommer-vibes.

LABEL NIGHT: VELLNESS PLADER

LØRDAG / 22.09.2018

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149 DKK
DØRSALG: 179 DKK