GUSTAF LJUNGGREN & EMIL DE WAAL / BRACE

Gustaf Ljunggren & Emil de Waal:
Duoen Gustaf Ljunggren og Emil de Waal udgav album i marts 2018, og spiller koncerter i et helt nyt koncept, hvor de inviterer amatørmusikere på scenen og akkompagnerer dem, som de har gjort sammen de sidste 20 år med navne som for eksempel:
Kim Larsen, Nik & Jay, Povl Dissing, Sanne Salomonsen, Steffen Brandt, Band of Horses, Tim Christensen, Søs Fenger, Lis Sørensen, Danseorkesteret, Lars H.U.G., Rugsted & Kreutzfeldt, Allan Olsen, Thomas Dybdahl, Søren Sko, Rasmus Lyberth, Trine Dyrholm, Finn Ziegler, Ryan Adams, Keld og Hilda, Wayne Horvitz, Rytteriet, Søren Huss, Rasmus Walter, Pernille Rosendahl, Selvsving…..

Brace:
Brace åbnede sine døre i februar 2017 og har siden da fået flere anerkendelser for deres koncept og hyggelige atmosfære. På Brace møder Norditalien Skandinavien. De er et køkken af ​​italienere, der er forelsket i den nordiske måde at gøre ting på. De holder det enkelt – kvalitet er alt. Uanset om det er italiensk, nordisk eller begge, er tilgangen på Brace altid at fremhæve kvaliteten og smagene af de anvendte produkter. Retterne er enkle, atmosfæren er hyggelig og betjeningen er venlig. Brace arbejder sammen med lokale landmænd, og importerer vin fra nogle af de mindre kendte naturvinsproducenter i hele Europa. “Vi er inspirerede af vores bedstemødre, hinanden og verden omkring os.” – Køkkenchef og medstifter Nicola Fanetti.

På Forbrændingen den 10. september medbringer Brace deres fortolkninger af italienske klassikere – pasta og tiramisu! De er i Michelin Guide 2018 blevet tildelt the Michelin Plate, for deres kompromisløse tilgang til det italienske køkken, kombineret med masser af inspiration fra nordisk gastronomi.

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisningskoncept. Sølle 89 kroner køber en lækker menu fra en anerkendt restaurant og tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen.

Fællesspisning+ afholdes for 3. år i træk – og plejer at være både hyggeligt og velbesøgt!

Alle dage åbner dørene kl 17.30 og maden serveres kl 18.00.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Albertslund Kommune og er en del af Vestegnens Kulturuge.

LJUNGGREN & DE WAAL / BRACE

MANDAG / 10.09.2018

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 89 DKK