LYDMOR X DARK MATTERS

Suburban Summit #5
Det har ligget i dvale under coronaen, men nu er det endeligt tilbage. Suburban Summit nummer 5 er klar til at indtage Forbrændingen. Denne gang har vi valgt at invitere Lydmor forbi og bedt hende pege på en artist hun gerne vil lukkes inde på forbrændingen med i en uge hvor efter de sammen giver et show. Hun har peget på det kunstnergruppen Dark Matters.
Dark Matters er en kunstnergruppe og kreativt studie, der skaber unikke universer og visuelt æstetiske oplevelser gennem lys, arkitektur, storytelling og teknologi.
De har fremført en space opera på Orange scene med Den Sorte Skole, blitzet et utal besøgende igennem en intens strobe installation på kunstmuseum i Shenzhen og næsten knust et helt symfoniorkester med en animeret kampesten.
LYDMOR har brugt de sidste to år, siden udgivelsen af hendes sidste anmelderroste samt prisvindende album på intense tours i Europa, UK, og Asien. Hun er berygtet og kendt for altid at levere en magisk cocktail af udfordrende visuelle shows kombineret med hendes tryllebindende konceptuelle elektropop.
En artist der aldrig går på kompromis og altid går sine egne veje.
Så når Lydmor og Dark Matters kommer ud på scenen efter at have arbejdet i 7 dage om at skabe noget unikt, så kan man godt forvente noget helt særligt. Det bliver en eksplosion for alle sanser og det kan kun opleves denne ene gang.

LYDMOR X DARK MATTERS

LØRDAG / 25.09.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 295 DKK
DØRSALG: 315DKK