fbpx

MACERATION + BLOODGUTTER

Forbrændingen byder på en aften med død, død og mere død når vi byder Dødsmetal mastodonterne MACERATION og BLOODGUTTER indenfor. Med sig som support har de unge dødsmetallere CRIMSON BURIAL.

———————————–

Døre: kl. 20.00

Show: kl. 21.00

Forsalg: 149 kr,-

Dørsalg: 169 kr,-

Ungbillet: 99 kr,-

———————————

MACERATION blev dannet i Esbjerg tilbage i 1989 af Jacob Hansen (Invocator guitarist/sanger) der sammen med Lars Bangsholt (guitar), Rune Hansen (guitar/vokal) og Jakob Schultz (bass) ville lave et sideprojekt til Invocator, hvor man kunne spille en mere ligetil og direkte dødsmetal end i hovedbandet. Maceration var inspireret af Repulsion, Terrorizer,Death og Obituary. I Maceration skiftede Jacob Hansen til trommer og vokal, mens Jakob Schultz spillede bass i stedet for guitar i den oprindelige line-up. Da Jakob Schultz stoppede som guitarist i Invocator senere i 92, gik han sammen med Lars Bangsholt og nogle nye medlemmer og fortsatte Maceration og spillede flere koncerter indtil bandet gik i dvale for igen at genopstå i 2022 med det nye album It Never Ends.

BLOODGUTTER har rødder i Silkeborg, Danmark, og er resultatet af fire gode venner, der havde lyst til at spille noget beskidt musik sammen, på trods af betydelige musikalske forskelle. De fandt hurtigt fælles musikalsk grund, og efter masser af sangskrivning og øvning har bandet nu udgivet et 11-spors fuldlængdealbum på det tyske pladeselskab Trollzorn Records. De tog sig selv af indspilningen i deres hjemby, og mastering blev udført af Jacob Bredahl hos Dead Rat Studios.

Musikalsk set fremstår Bloodgutter og deres debutalbum “Death Mountain” som meget catchy, tungt, groovy og råt. “Buzz saw”-guitartonen sammen med den autentiske produktion får dig til at tænke på dødsmetalens gyldne år, især den svenske scene, mere end den amerikanske. Bandet henter inspiration fra en bred vifte af bands, men de er ofte blevet beskrevet som en blanding af Entombed og Obituary i lydmæssig forstand.

Så hvis du er til rå, enkel, gammeldags og groovy dødsmetal, bør du bestemt give disse danskere og deres album “DEATH MOUNTAIN” en lytning.

CRIMSON BURIAL er et ungt nyt håb på den danske dødsmetalscene. De beskriver sig selv som et moderne metalband der blander tonerne fra 90’ernes dødsmetal, med nutidens mere moelodiske lyd. Dannet i 2020 har de allerede spillet sammen med flere store navne og i 2022 udgav de deres første demo EP “Buried Alive”.

MACERATION + BLOODGUTTER

LØRDAG / 6.4.2024

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

Forsalg: 149 kr,-
Dørsalg: 169 kr,-
Ungbillet: 99 kr,-