MARC FACCHINI / PMY

Marc Faccini:
Siden 2010 har Marc Facchini været en væsentlig kunstner på den danske musikscene; først med det KarriereKanon-vindende rockband Mescalin Baby, siden i det genreskabende indie-classical-orkester Mother Lewinsky, og i de senere år som soloartist, med tre anmelderroste albums, DMA-nominering og en lang perlerække af koncerter i rygsækken. Det nyeste skud på stammen, albummet Himmelmekanik, udkom den 27. april 2018, og modtog blandt andet følgende skudsmål fra Dagbladet Information: “I en afbalanceret, musikalsk vekselvirkning mellem bragende agitation og intim minimalisme viser dansk-italienske Marc Facchini med sin tredje plade, at han er en sangskriver af høj karat. Sjældent har dansksproget folk lydt så nærværende og nødvendigt.”

Bandet ved navn Den Usynlige Hånd udgør størstedelen af de medvirkende på Himmelmekanik. Medlemmerne spænder bredt alders- og genremæssigt; imellem sig har de optrådt med så forskellige navne som Cancer, Kira Skov og Søren Kragh-Jacobsen.

Den Usynlige Hånd består af:
Alexander Mackenzie – guitar
Jacob Koefoed – trommer
Maria Jagd – violin, bratsch
Moogie Johnson – pedalsteel, guitar
Torben Westergaard – bas

PMY:
Kokkene Diego Muñoz fra Peru, Emilio Macías fra Mexico og Karlos Ponte fra Venezuela inviterer dig til PMY – Papa, Maíz, Yuca – opkaldt efter de grundlæggende ingredienser i kokkenes indfødte lande: kartofler, majs og yucca. Deres mad repræsenterer gæstfriheden og den kulinariske og historiske indflydelse fra disse tre lande – alt sammen udtrykt gennem dagligdagens retter i Latinamerika. På tværs af sine kyster, bjerge og jungle inviterer PMY dig til at deltage i en kulinarisk rejse gennem Latinamerika. Gennem autentiske smage og omhyggelig forberedelse udforsker deres homestyle-retter varmen og mangfoldigheden i deres region.

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisningskoncept. Sølle 89 kroner køber en lækker menu fra en anerkendt restaurant og tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen.

Fællesspisning+ afholdes for 3. år i træk – og plejer at være både hyggeligt og velbesøgt!

Alle dage åbner dørene kl 17.30 og maden serveres kl 18.00.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Albertslund Kommune og er en del af Vestegnens Kulturuge.

MARC FACCHINI / PMY

FREDAG / 14.09.2018

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 89 DKK