MOUNT REINA COLLECTIVE

Spirende i den danske undergrundsscenes muld finder man Mount Reina Collective, der består af blomstrende Aureola, LA REY og ÓRÓ. De tre selvproducerende kunstnere mødtes på Engelsholm Højskole og fandt en inspiration og drivkraft i hinandens forskelligheder, der førte til dannelsen af musikkollektivet. På Forbrændingen går alt op i en højere enhed denne aften, med 3 spektakulære koncerter, ny musik og samarbejde kunstnerne i mellem.

Aureola er poetisk r&b, der med himmelråbende korklange og underjordiske hjerteslag fortæller om at elske og være til – og den svære kunst at gøre begge på samme tid. Josefine Alstrup-Mathiesens personlige tekster og sjælfulde vokal hvisker først forførende silkestrøg, så rå og kampklar fraseringer, der skaber det blødeste rum med højt til loftet. Sårbart konfronterende inviteres lytteren ind i et hudløst ærligt univers vævende mellem tro, tvivl og kærlighed i én bevægelse: som en mavepuster efterfulgt af et kys på panden.

LA REY er elektronisk musiker og guitarist, der via stemningsfuld musik og tilsvarende visuals, sætter fokus på at skabe et fængende, audiovisuelt univers. Med referencer til de tidlige år som klassisk guitarist og det senere arbejde med filmkomposition, leverer den dansk-honduranske Becca Reyes en sammensmeltning af eksperimenterende guitar, blide strygere og mørke, elektroniske beats.

ÓRÓ er elektronisk musik i linje med skandinavisk noir; med tunge industrielle beats og krystalklare vokal-samples aner man altid et stærkt nordisk islæt, og både den dybeste afgrund og iskolde bjergtinder bryder frem fra tågen i ÓRÓs univers. Med udgangspunkt i optagelser fra sine omgivelser skaber islandske Diljá Bjarmadottir musik fra mødet mellem maskinelt og menneskeligt – og de mørke kontraster herimellem.

MOUNT REINA COLLECTIVE

FREDAG / 26.04.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 69 DKK
DØRSALG: 99 DKK