THE NEW ERA: SHAMBS + LILLEBITTEBOCK + MICHAEL WILLIAMS

THE NEW ERA TOUR – aktuelle upcoming artister

Oplev nøje udvalgt urban- / hiphop-artister, der bringer noget nyt til bordet og lige nu er med til at tegne den kommende lyd herhjemme.

SHAMBS begyndte at lave musik i 2018. formålet med musikken har aldrig været at lave den til eller for streamingtjenesterne, derimod er musikken lavet 100% på Shambs præmisser og er til for at skabe en brutal energiudladning på live scenen fra start til slut, en tidslomme, en virkelighedsflugt, alt det, live musik i virkeligheden handler om. 

Lillebittebock en unik skikkelse i den danske undergrund og er af Soundvenue udnævnt som nr. 1 af 10 rappere du skal holde øje med i 2018 – og det er ikke uden grund. Sammen med sin producer SødSoba leverer han tracks med interessante beats, melodiske og reflekterede, dybere tekster i et univers der stadig inviterer til turn up.

Michael Williams er en ung dansk rapper med rødder i UK. Han er inspireret af den amerikanske trap scene og artister som Lil Uzi Vert, Migos og Travis Scott. Michael Williams er en entertainer i særklasse og han leverer et selvsikkert show, når han går på scenen. Målet er klart: at få publikum hypet helt op.

THE NEW ERA

LØRDAG / 04.04.2020

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 129 DKK