PERNILLE ROSENDAHL

Siden gennembruddet med indepop-bandet Swan Lee i 2001, har hele Danmarks Pernille Rosendahl markeret sig som en af landets mest dragende vokalister og erfarne sangskrivere. Siden dengang har Rosendahl leveret utal af hits, som alle kendetegner sig ved hendes sofistikerede og skrøbelig udtryk – senest i hendes fortolkninger fra ”Toppen af Poppen” hvor hun blandt andet pustede nyt liv i Lis Sørensens megahit ”Mine Øjne De Skal Se”.

Både med ”Toppen af Poppen” og igennem hele Pernille Rosendahls succesfulde karriere står det klart, at hendes kunstneriske metier er at ramme publikum lige dér, hvor følelser mærkes mest intenst og efterlader allerstørst indtryk. Ikke overraskende står hun med en perlerække af pophits, flere hundredetusinde solgte album og et koncertvirke som kun er overgået af få andre danske artister:

‘Jeg følger mig enormt privilegeret over at der er så mange, som har lyst til at komme til mine koncerter. Det er ikke givet på forhånd at folk følger med, når man søger nye veje inden for musikken. Derfor ser jeg det som den største ære at mine fans stadig er med mig, og har lyst til at høre mine sange live’, fortæller Pernille Rosendahl.

Unummererede siddepladser.

PERNILLE ROSENDAHL

SØNDAG / 14.04.2019

DØR KL. 18.30

KONCERT KL. 19.30

FORSALG: 290 DKK
DØRSALG: 320 DKK