PHARFAR & KAKA

Pharfar:

Pharfar er dansk reggae og dancehalls ubestridte godfather.Trods mange år i det musikalske game, er det alligevel først nyligt at genrepioneren udsendte karrierens første fuldlængdeudspil som solist, Pharfar er sjældent aktiv og produktiv!

Tallene taler for sig selv. Sammenlagt har Pharfars musik i diverse konstellationer rundet i omegnen af imponerende 150 millioner streams! Men han er ikke typen der læner sig tilbage og hviler på laurbærene. Som ”Ydmyg” titlen på hans album antyder, er Pharfar trods sine imponerende meritter meget jordbunden i forhold til den massive succes, han med årene har opnået.

 

 

Kaka:

Dansk rapper og dancehall artist – kendt under navnene KAKA eller BIGG KAKA.

Kaka er bedst kendt for sit lynhurtige maskingeværs-flow, – eller som Politiken skrev det “Den skarpeste dancehall tunge”. Det gør sig bl.a gældende i hit numrene “Giv mig et Smil” – “Reggaejam” og “Dansk dancehall” ,- de to sidst nævnte udkom på hans debut ep KAKA EP.

Men også de mere dybe tekster mestrer den dansk tanzanianske kunstner, som det især kan høres på hans nummer “En Sidste Sang”, der blev P3’s uundgåelige, og sikrede Kaka en guldplade.

Han har spillet på samtlige af de store scener og festivaler i Danmark, med bl.a sit reggae hold, DonkeySound!
Kakas energi på en scene er unik og sprudlende, og smilet smittende!
Man forlader aldrig en koncert med Kaka, uden at man er helt høj på livet.

Young Kev:

Yung Kev er en ung, hårdtarbejdende artist fra Rwanda, som er bosat i Danmark, der med sin single “Bright Lights” (streamet over 130 tusinde gange) slog sig fast i den danske musik scene. “Range Rover” og “Complaints”, som er de seneste udgivelser er også kommet godt ud til folket. Hans musik er en blanding af afro, trap og R&B. Du kan forvente et show med masser af energi og gode vibes.

Runny Money:

Runny er navnet på en ung artist, der med sin fremragende vokal, kan spytte rim og flows der matcher alle grupper.

Rejsen startede i et lille hjemmestudie i Albertslund, hvor han er født og opvokset. Som kun 20-årig har han nu fundet sin helt egen lyd, med inspiration fra kunstnere som Kanye West, Travis Scott og Young Thug. Den lyd er han klar til at dele med verden.

“Bad” er en stærk Pop/Rap ballade, der handler om at gøre noget forkert, for sin egen nydelse. En følelse mange kan relatere til. I samarbejde har Pharfar, Benz og Runny formået at skabe et nemt og kraftfuldt lydunivers, som ikke behøver nogen introduktion.

Ung Tjerkel:

Ved du, hvordan det er at være ung?

Ung Tjerkel rapper over både bløde toner og tunge beats om det, at leve det helt unge liv med damp i hoved og røv.

I hans hverdag er der både fart på, men den kan også stå helt stille. Han sætter ord på sine følelser i alle slags humør, men er for det meste egentlig bare en glad ung fyr fra Sorø.

PHARFAR & KAKA

FREDAG / 15.04.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 159DKK
DØR: 179DKK