RADIANT ARCADIA

Tag til koncert med Radiant Arcadia og oplev, hvordan sange fra hele verden bringes til live på fx hebræisk, yiddish, gællisk, arabisk, fransk, bulgarsk, roma og dansk. Samspillet og kemien mellem de mange forskellige kulturer gør deres koncerter til en unik oplevelse.

Radiant Arcadia er et orkester, der består af kvindelige musikere. De har eksisteret siden 2011 og har udgivet to cd’er og spillet festival- og klub koncerter i Danmark og store dele af verdenen. Det har knyttet dem tæt sammen både på det musikalske og medmenneskelige plan.

“Vi ønsker at vise, at mennesket kan møde eller blive mødt, uanset forskellighed og uenighed”, siger Radiant Arcadia. ”Vi gør det bare gennem musikken”.

Koncerten afrunder workshop-forløbet JazzCamp for Piger, som afholdes i samarbejde med JazzDanmark, Copenhagen Jazz Festival og  Albertslund Musikskole.

"Radiant Arcadia, som med deres fuldstændigt blændende musikalitet og virkeligt vellykkede fusionering af folkemusik traditioner fra flere verdensdele gav mig et af mit musik års bedste koncertoplevelser. " - Information Emil Eggert Scherrebeck (Copenhagen World Music festival)

RADIANT ARCADIA

LØRDAG / 23.02.2019

DØR KL. 15.00

KONCERT KL. 16.00

FORSALG: 69 DKK
DØRSALG: 99 DKK