fbpx

RANGLEKLODS X VERTIGO

Rangleklods er tilbage, og han spiller et ekslusivt show i Panoptikon d.15 september 2023!

Panoptikon er det centrale rum i Porten Vridsløse- det nedlagte Vridsløselille Statsfængsel. Her vil kunstnerkollektivet Vertigo til at forvandle rummet til en omsluttende lysinstallation, der kommer til at danne rammerne for en ‘once in a lifetime’ koncertoplevelse.

Vi glæder os til at se Rangleklods fremføre sin elektroniske tryllekunst i disse unikke rammer.

___________

Venue: Panoptikon, Porten Vridsløse

Døre og installation fra: 20:02

__________

Rangleklods er tilbage. Den elektroniske troldmand bag er Esben Nørskov Andersen — og han er i sit es. Musikken afspejler på én og samme tid fortid og fremtid, mens det fusionerer melankolsk sangskrivning med euforiske produktioner i lydlandskaber, der flydende veksler mellem det organiske og elektroniske. Det er musik med en pulserende, klubbet lyd, der også finder inspiration i rock, pop, disco og hip hop. De mangefacetterede musikalske inspirationskilder kommer til udtryk i koncertoplevelsen, hvor performancens mange live-elementer står i skærende kontrast til den klassiske laptop-koncert, man så ofte møder på den elektroniske scene.

Rangleklods varsler med den nye single “Song We Used To Play” et fuldlængde album som opfølger til anmelderroste Straitjacket fra 2015 og All About You fra 2020. Det er sange om det levede liv og pauserne mellem de livsomvæltende øjeblikke, i en fascinerende og egenrådig musikalsk mikstur. Musikken afspejler på én og samme tid nutid, fortid og fremtid, intim sangskrivning og euforiske stemninger, med produktioner, der altid bølger mellem det organiske og elektroniske.

__________

Porten er et nyt, levende samlingspunkt for iværksætteri, kreativitet og fællesskab i Albertslund, hvor rammerne udgøres af det tidligere Vridsløselille Statsfængsels historiske bygninger og pladsen omkring fængslets ikoniske, grønne port. Her vil man afhængigt af Portens aktører kunne finde eksempelvis café, galleri, værksted, museum, lokal mikroproduktion, markeds- dage, koncerter, popup-restauranter og meget mere. 2 min. fra Albertslund Station, 20 min. fra Københavns Hovedbanegård.

RANGLEKLODS X VERTIGO

FREDAG / 15.9.2023

DØR KL. 20.02

SHOW KL. 20.02

FORSALG: 219 DKK
UNGBILLET: 149 DKK
DØRSALG: 239 DKK