RAP BATTLE ROYAL

Rap Battle Royal samler landets dygtigste freestylerappere til et brag af en aften! AkaPelle, Den Lette Gade, Elias Orwell og Spasmager har fælles mere end 30 års erfarring i Freestylerap. Rapperne har sammenlagt to gulvmedaljer, tre sølvmedaljer og tre bronzemedaljer fra danmarksmesterskabet. De er kendt fra TV2 programmet ‘Danmark Har Talent’, samt landets største arrangementer, heriblandt DM og MC’s Fight Night. Rapperne har tidligere haft stor succes med deres alternative show, foran fyldte sale på Comedy Zoo. Alt, hvad der sker, er 100% improviseret over klassiske hiphopbeats. De forholder sig derfor altid til rummet og nuet i deres kamp for publikums gunst – hvilket betyder, at det er altså dig som publikum, der sidder med alt magten når Rap Battle Royal sætter ild til forbrændingen, og samtidig beslutter, hvad aftenen kommer til at handle om. Hverken rapperne eller publikum ved, hvad der vil blive rappet om på aftenen. Hvad vi ved, er dog at du kan forvente alt fra komplekse ordspil til dumsmarte din-mor-jokes, der fælles for dem alle er hylende morsomme og med sikkerhed får dig til at nikke med nakken, kaste håndtegn i vejret og igen mærke suset af live underholdning – når forbrændingen åbner dørene for Rap Battle Royal!

Vær en del af stemningen når nogle af dansk freestyleraps største stjerner folder sig ud. Der kommer til at blive rimet, rappet og uddelt verbale øretæver til den den helt store guldmedalje. Jeres inputs sørger for at aftenen bliver en helt unik oplevelse. Hos Rap Battle Royal er det publikummet der bestemmer alt fra HVAD der skal rappes om til HVEM der skal rappe!

Oplev:

– Den Lette Gade

– Elias Orwell

– Spasmager

– AkaPelle

Kom og vær med til at smide nogle afsprittede hænder i vejret og skabe en forrygende aften med noget tiltrængt live-underholdning!

FRIT LØB

Frit Løb er 2 mænd på en mission. Med hovedet i skyerne og fødderne på jorden, laver de
‘organisk trap’ fra hjertet til hjernen. De ta’r kun hvad vi lægger i, for de vil brænde
igennem uden at brænde ud, når de laver deres rød-hvide strofer over blå-grønne
toner. De er lyrisk bevidste og melodiøst funderede, og skaber den slags hiphop, de
selv føler mangler på modersmålet. Familiær musik, spillet på rigtige instrumenter,
som folk kan relatere til, uanset om de gør det grinende eller grædende. de laver
musik med noget på hjerte, uden kompromiser. Mest af alt laver de det, fordi de ikke
kan la’ være.
De er Frit Løb.

RAP BATTLE ROYAL

FREDAG / 21.05.2021

DØR KL. 20:00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99DKK
DØRSALG: 119DKK