fbpx

ROT AWAY + LIFESICK

Forbrændingen åbner dørene til en aften fyldt med hardcore fra øverste hylde!

ROT AWAY er et Københavnsk hardcore band dannet i 2019. I 2021 udgav de deres debutalbum “Nothing Is Good” gennem Last Mile Records. Debuten blev af mange anmeldere rost for den kompromisløse stil, og albummet cementerede ROT AWAY’s plads på den danske hardcore scene. Heavymetal.dk skrev “Nothing Is Good er en flot debut, der demonstrerer bandets evner og viser, at dansk hardcore ikke er sådan at bide skeer med”. Nu er de tilbage med et nyt album “Heavy Weight”, og de kan ikke vente med at give Vestegnen en knytnæve af aggressiv energiudladning, som ville få din mormor til at tabe småkagerne!

LIFESICK er oprindeligt dannet i Fredericia tilbage i 2015 – og består af 5 medlemmer som alle deler erfaring fra tidligere bands. Bandet er inspireret af livets turbulente natur, med et tekstunivers fyldt med hadefulde og depressive tanker. Lyden læner sig op af den velkendte svensker dødsmetal lyd, der med sin hårdtslående “sav” og knusende tone, til en hver tid vil blæse folk bagover.  LIFESICK sørger for uforglemmelige live koncerter, hvor energien er så intens at alle vil blive inddraget. Bandet giver dem selv 110% til alle koncerter, ikke kun energimæssigt, men også på lyd, lys og scene tilstedeværelse.

Kom til en aften med to af de bedste bands indenfor den danske hardcore scene, og få svedt dit tøj igennem i et af de vildeste moshpits i dit liv!

ROT AWAY + LIFESICK

LØRDAG / 17.2.2024

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

Forsalg: 149,-
Dørsalg: 169,-
Ungbillet: 99,-