RYTMETEGN & JAZZHISTORIER

Kl. 14: Højtlæsning om stærke farver fulde af følelser og fantasi
Lad os sammen kick-starte søndagens Live For Børn med farver og fantasi.
For tænk, hvis farver har følelser eller det de tegner bliver levende?
Børnebibliotekaren læser et par af sine mest farverige, fantasifulde og fantastiske favoritbøger højt. Bagefter kan I selv læse flere bøger med stærke farver og fabelagtige børn – og måske endda selv tegne med farvekridt.

Kl. 15: Koncert med Rytmetegn Og Jazzhistorier
Hvad sker der når man sætter en perfomer og musiker sammen med en tegner og en klovn? Man får en koncert der udforsker, leger, overrasker og inspirerer som I aldrig har prøvet før.

Kan man tegne en rytme eller kan tuschen tromme? Kan man mime en trommesolo og danse en klang? Kan man spille på et lærred og få en spand til at swinge?
Tegneren Tea Bendix møder skuespilleren og klovnen Steen Haakon Hansen samt musikeren og performeren Thomas Sandberg i denne spændende koncert, hvor det hele vil smelte sammen til en musikalsk fortælling fyldt med fantasi, kreativitet og leg.

Læn Jer godt tilbage i sækkepuderne, slå de nysgerrige ører ud og forbered Jer på en morsom og inddragende koncert.
Aldersgruppe: ca. 4 – 10 år.

——————-
Live For Børn er familiearrangementer i Forbrændingen hvor I oplever livemusik, litteratur og billedkunst for børn. Hvert arrangement er tilrettelagt så der er tid og rum til fordybelse, inspiration og ikke mindst opleve musikere og kunstnere der har noget på hjertet til børn.
Der kan altid købes nybagte boller, kaffe og juice fra kl. 14 hvor dørene åbner.

RYTMETEGN & JAZZHISTORIER

SØNDAG / 17.05.2020

DØR KL. 14.00

KONCERT KL. 15.00

FORSALG:
ENKELT: 75 DKK
FAMILIE (4 PERS): 225 DKK

DØRSALG: 95 DKK