SUBURBAN SUMMIT #4: SØS GUNVER RYBERG AUDIOVISUAL CONCERT

Suburban Summit #4
SØS Gunver Ryberg
Audiovisual Concert
Feat. Alice Topsøe-Jensen, Pernille Folgerø, Kristin Wichstrøm & Nathalie Mellbye

Tidligere har Forbrændingens kunstnermøde-format Suburban Summit fokuseret på det musikalske møde i sin rene form. I dette fjerde Suburban Summit tørner den internationalt anerkendte elektroniske komponist, lydartist og performer SØS Gunver Ryberg sammen med den dygtige scenograf Nathalie Mellbye samt de 3 ambitiøse VJ’s Alice Topsøe-Jensen, Pernille Folgerø og Kristin Wichstrøm i hvad der må forventes at blive en unik totaloplevelse for alle sanser.

“Det er en drøm for mig at have muligheden for at undersøge og skabe musikken på et stort lydanlæg. Musikken transformerer sig enormt når den bliver forstærket”, udtaler SØS Gunver Ryberg om projektet.

SØS Gunver Ryberg har vundet adskillige priser og anerkendelser for sit arbejde med elektronisk musik og lyddesign, blandt andet til computerspillet INSIDE. Hendes musik udforsker lydens relation til rummet og klangens mulighed for at skabe en særlig stemning i publikums indre, og SØS er blevet præmieret flere gange for sin musik og konstante vilje til at søge nye udtryk. Hun har spillet i hele verden – Rio de Janeiro, Los Angeles, New York, Skt. Petersburg og Istanbul, men nogle af de nylige højdepunkter er Berghain, Tresor, Nuit Sonores, Roskilde Festival, Atonal, Boiler Room, CTM Festival, Corsica Studios, Flow Festival, EKKO, Rewire og Today’s art. Koncerten på Forbrændingen bliver ifølge SØS Gunver Ryberg dog helt særlig:

“Jeg ser virkelig frem til at være på samme spillested i flere dage, og jeg er mega spændt på at møde de visuelle kunstnere og sammen med dem udforske potentialerne imellem vores udtryksformer. Forhåbentlig skaber vi en intens total koncertoplevelse.“

Nathalie Mellbye er norsk, men bor i københavn. Som scenograf har hun arbejdet et hav af danske teatre – Betty Nansen, Republique, Odense Teater og Aalborg Teater blandt andre. Nathalies arbejde spænder vidt, og omfatter både sceneopbygning, kostumer og installationer.

Alice Topsøe-Jensen, Pernille Folgerø og Kristin Wichstrøm er et stærkt team af kreative og dygtige visual artister – projektioner, mapping, lys-installationer er deres speciale. Forbrændingen bliver ikke til at kende denne aften.

Suburban Summit er Forbrændingens ramme for kunstnermøder. Et udvalg af kunstnere mødes og skaber i løbet af en uge sammen en ny koncert, som spilles sidst på ugen. Ny musik, ny kunst – et nyt og unikt værk. Når artisterne at komme i mål? Hvordan bliver resultatet? Tidligere har blandt andre Matthew E. White, Teitur, Thy Music Collective og Bo Rune Madsen deltaget i Suburban Summit.

SØS GUNVER RYBERG AUDIOVISUAL CONCERT

FREDAG / 10.05.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
DØRSALG: 149 DKK