STREET LIFE BIG BAND

Street Life Big Band:
Street Life Big Band er Albertslunds helt eget lokale Big Band. Der spilles dansable klassikere og nyklassikere –  det hele ledes af byens egen Morte Präem, leder af musikskolen og ophavsmand til ‘Albertslundsangen’!

Snack & Blues:
Snack & Blues startede med en film. De tre venner Alexander, Urs og Johnson mødte hinanden i køkkenet på Brd. Prices Restaurant. Men da de så filmen Chef om livet i en food truck, tænkte de, at det kunne de da også gøre. Og det kunne de.

Fast forward til tre år senere har drengene drevet caféen på SMK, Caféen på Lyø i Lillebælt, samt åbnet dineren Snack & Blues på Guldbergsgade, der med 6 hjerter i Politiken efterhånden har fået et ry som en seriøs udfordrer til byens bedste (kyllinge)burger og ikke mindst fritter! Konceptet tager udgangspunkt i kylling, æg og bluesmusik – og det er moderne comfort food fra øverste skuffe!

Sommeren er en travl sæson for Snack & Blues, og inden de lægger vejen forbi Forbrændingen lørdag d. 15. september, har de nået at være på både Heartland, Roskilde, Tinderbox og vores egen Badesøen Festival.

‘FÆLLESSPISNING +’ er Forbrændingens hyggelige og herlige fællesspisnings-

koncept. Sølle 89 kroner køber en lækker menu fra en anerkendt restaurant og tilhørende underholdning. Vi sidder sammen ved langborde, spiser sammen, oplever sammen.

Fællesspisning+ afholdes for 3. år i træk – og plejer at være både hyggeligt og velbesøgt!

Alle dage åbner dørene kl 17.30 og maden serveres kl 18.00.

Aftenen præsenteres i samarbejde med Albertslund Kommune og er en del af Vestegnens Kulturuge.

STREET LIFE BIG BAND / SNACK & BLUES

LØRDAG / 15.09.2018

DØR KL. 17.30

KONCERT KL. 18.00

FORSALG: 89 DKK