TATOVERING

Forbrændingen X Mungo Park
Præsenterer forestillingen “Tatovering
Dørene åbner 19.00 forestillingen begynder 20.00

Det er den første forestilling som Mungo Parks 28-årige teaterdirektør Anna Malzer selv både har skrevet og instruereret.

I TATOVERING tvinges en kvinde i tyverne til at skulle tage afsked med sin far, som hun aldrig har kendt, da han pludselig ligger for døden. Det kaster hende tilbage til nogle skelsættende minder fra hendes faderløse ungdom i 00’erne, hvor hun i sin iver for at udfylde tomrummet, ender ud i nogle situationer der sætter sig dybe spor i hendes endnu spinkle krop.

Forestillingen består af fragmenterede oplevelser der undersøger hvordan det er at vokse op i et maskulint miljø, der mangler konkrete maskuline rollemodeller.

“TATOVERING er en eksistentiel forestilling, der handler om en piges konfrontation med tabet af en far hun ikke har haft og den ambivalens som tabet igangsætter i hende. Men det er også en politisk forestilling der undersøger, hvordan mænd i nogle dele af samfundet, både den laveste og den højeste del, er sårbare overfor for tidlig død i nutidens Europa. Et emne som fx forfatteren Eduard Louis og forskeren Ruth Gilmore b.la. har sat fokus på.”

TATOVERING

TORSDAG / 03.09.2020

DØR KL. 19.00

KONCERT KL. 20.00

FREDAG / 04.09.2020
LØRDAG / 05.09.2020

FORSALG: 99 DKK
DØRSALG: 119 DKK