TEENAGE LOVE + SPRING & I

“Chicken Bones and Leopard pants.
Fat on your meat and fluorescent orange.”

Teenage Love laver original, flabet, elektronisk pop med skæve violintemaer og vokalharmonier og kombinerer effektfuldt elementer fra elektronisk og klassisk musik med iørefaldende popmelodik. Duoens formål er meget simpelt: At være sig selv og have det sjovt.

Katy Gunn bor i New York og Anna Lidell i København, men mødtes for nogle år siden – og fandt et unikt musikalsk partnerskab på trods af tidsforskel og kilometer. De har blandt andet spillet på Uhørt Festival, Spot , Trailerpark og i 2018 også på Dockville i Hamburg.

Spring & I er en elektronisk duo med rødder fra Aalborg, bestående af Ditte Angelo og Marie Friis. Musikken opstår, når duoen trækker melodiske og harmoniske elementer ind i deres elektroniske tunge univers. Deres beats slår lige i mellemgulvet, og med elektrisk guitar og stærke, skæve vokalharmonier skaber de et fængslende frirum med musikken hvor der både er plads til at danse og lytte eftertænksomt efter.

Efter at have været signet på et pladeselskab og haft management i ryggen, har Spring & I fundet ind til deres kerne, og har opsagt al samarbejde for at have fuld kontrol over alt de laver. Ditte og Marie laver selv alle produktioner og skaber selv deres visuelle profil gennem grafik, billeder og video.

TEENAGE LOVE + SPRING & I

FREDAG / 15.11.2019

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 79 DKK
DØRSALG: 109 DKK
GRATIS FOR MEDLEMMER