TEITUR

Sidst tEitUR var på Forbrændingen, var det for at spille en helt særlig koncert sammen med amerkanske Matthew E. White. Det var en uforglemmelig aften, hvor tEitUR for første gang fremførte flere af de sange, som sidenhen er endt på albummet ‘I want to be kind’. Nu vender han tilbage – og det bliver sammen med endnu en god ven af huset!

“Jeg spiller en del sange fra “I Want To Be Kind,” samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

Hvis du for tiden tænder tv’et søndag aften, har du næsten ikke kunne undgå at støde på tEitURs fantastiske musikalitet. Han er nemlig én af deltagerne i TV2s populære musikprogram ”Toppen af Poppen”, og tEitUR har uge på uge overgået sig selv og imponeret og rørt sine medmusikanter, med specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet ‘I Want To Be Kind’.

Supp. Greta

TEITUR

TORSDAG / 29.10.2020

DØR KL. 19.00

KONCERT KL. 20.00

FORSALG: 279 DKK
DØRSALG: 309 DKK