fbpx

TESSA

KONCERTEN ER UDSOLGT

Tessa vender triumferende hjem til Vestegnen d.2 november, når hun indtager Forbrændingen for at skabe den mest beskidte fest Albertslund længe har set.

___________

Venue: Forbrændingen

Døre: 20

Show: 21

___________

I juni 2019 skabte Tessa et nationalt meltdown, da hun postede et par freestylevideoer på Instagram. Kort tid efter udgav Tessa debutsinglen ’Snakker For Meget’, som er akkurat lige så beskidt, ægte og overlegen som freestylevideoerne. Der skulle ikke gå lang tid, fra Tessa begyndte at markere sig som et lovende stjerneskud, til hun rullede direkte fra Vestegnen og ind i det danske hiphophierarki med tunge skyts.

Tessas skæringer er sublimt selvsikre og hun er ikke bange for at claime seksualitet, temperament og store følelser. En energi hun tager med sin ind på scenen, hvor hun leverer linjer med knugende teknisk overskud, no bullshit og en uforbeholden connection med sit crowd. Hun er allerede garant for 137 millioner streams på diverse streamingtjenester, + 200.000 følgere på Instagram, og et utal af mentions fra en lang række danske og nordiske artister. Tessa holder kadencen – og hun er kun lige begyndt.

Efter mange succefulde koncerter på landets største festivaler, samt de udsolgte koncerter i K.B. Hallen og Aarhus Congress Center i oktober 2021, er Tessa nu klar til at tage på sin første headliner-turné rundt i hele landet.

TESSA

TORSDAG / 2.11.2023

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 295 DKK
DØRSALG: 315 DKK