THE INTERBEING & GHOST IRIS

The Interbeing
For første gang siden corona-pandemien meldte sin ankomst, kan du komme til koncert med det futuristiske metalcore band The Interbeing. Selvom bandet er i fuld gang med at færdiggøre deres tredje album udspil, giver de sig tiden til at hylde debuten “Edge of the Obscure”, som i år kan fejre 10-års jubilæum!
Albummet kickstartede bandets karriere, blev udråbt til årets metal album af GAFFA, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i de mest indflydelsesvise metalmagasiner verden over. Albummet sendte bl.a. The Interbeing på tour i USA og Japan. På vores breddegrader indtog de bl.a. Copenhell, UK Tech Fest og Euroblast, og supporterede endvidere navne som Stone Sour, Meshuggah og Parkway Drive.
The Interbeing er endnu engang klar til at spy brutale riffs, kontante breakdowns, storladen atmosfære, melodisk overskud og enorme omkvæd. Masser af core, masser af futurisme og masser af smadder.
Ghost Iris

Ghost Iris er et af de mest lovende og kompromisløse bands indenfor metalcore. Bandets lyd blander dog et væld af forskellige genrer – et foranderligt og dynamisk bæst, der angriber fra alle vinkler.

Siden det anmelderroste album Apple of Discord fra 2019har bandet skabt et navn for sig selv gennem supportturnéer for blandt andet Dream Theater, Jinjer, After The Burial og Soen, samt festivaller som Copenhell, Rockstadt Extreme Fest og Euroblast. Med deres energifyld-te og sprængfarlige live-performance venter fans verden over konstant på bandets tilbagevenden.

Ghost Iris er nu klar til udgivelsen af deres længe ventede nye album, Comatose.Albummet bygger videre på grundstenene fra forrige al-bum: pulveriserende, dyster, samt både catchy og hårdtslående på én og samme tid. Comatose er ingen undtagelse, og er deres mest intense indtil videre.

THE INTERBEING & GHOST IRIS

FREDAG / 08.10.2021

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
DØR: 129 DKK