fbpx

TUHAF

TUHAF:

TUHAF er et dansk/tyrkisk psych rock-band fra København med den karismatiske tyrkiskfødte sangerinde Berrin Bas i front. Sammensuriet af forskelligartede musikere og alskens stilarter – anatolisk folkemusik, indie-rock, free-jazz, danske viser og US rootsrock bliver på forunderlig vis til TUHAF. Bandet udgav sin første EP ‘Gölgeden’ i 2019 og har sidendengang spillet en masse koncerter i hele Europa. Sidste september udgav TUHAF deers debutplade: Mere Guld

Selvom TUHAFs tekster er og bliver Kærlighedspoesi, er det ikke glædesstrålende sange om forelskelse, som bandet gør os mest i. Det er snarere bruddet, sorgerne, konflikterne og de tunge savn, der bliver behandlet i teksterne. På debutpladen hører man blandt andet om bedrag blandt venner, forlist kærlighed, misbrug, mentale lidelser, psykisk sårbarhed, abort og endda om en konflikt internt i bandet.

Ahmet Harmanci:

Som support har vi den lokale Albertslund musiker Ahmet Harmanci, der mestrer det kurdiske blæseinstrument zurna. Det er intet mindre end magisk.

Han har tidligere velsignet os på Badesøen Festival med sit fantastiske show, og det glæder os at opleve ham igen, denne gang indendørs i vores betonslot.

TUHAF

FREDAG / 3.2.2023

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 119 DKK
UNGBILLET: 85 DKK
DØRSALG: 139 DKK