fbpx

UPOLERET, USIGNERET

D. 11. november fyldes Forbrændingen med støj og skranglet guitarlyd når vi fejrer undergrundens indierockmiljø med aftenen ”Upoleret, Usigneret”.

Forbered dig på at blive suget ind i tre universer til en intim aften med følsomme og personlige tekster slynget ud fra scenekanten over et tykt lag af guitarfuzz. Vi har inviteret tre mindre bands direkte fra øvelokalerne og hjemmestudierne indenfor i betonklodsen for at vise, hvorfor vi stadig har brug for guitar og lyrik i 2022.

Upoleret, Usigneret bliver en aften hvor vi hylder selvstændigheden, DIY-mentaliteten og venskaberne der opstår gennem at spille og nyde musik, når vi præsenterer tre artister med få månedlige lyttere, men massere på hjerte.

De tre bands vi har fornøjelsen af at præsentere er: Alva, Friends With Bene, Helgoland.

Friends With Bene:

Friends With Bene, til dagligt Benedicte Pierleoni-Nielsen, også kendt for at være trommeslager i Baby In Vain, Mavourneen og Brimheim, har over lang tid arbejdet på sin EP “Escapescapism”, når der (pga. travlhed med førnævnte bands) lige har været tid, og sangene er vokset i takt med Benes egne evner til selv at producere og mixe.

For Friends With Bene handler titlen “Escapescapism” om, at man på en barnagtig måde forsøger at gemme sig, men ligesom når børn leger gemmeleg, kan man sagtens se foden stikke ud fra gemmestedet. Sagt på en anden måde handler det opfundne ord for Bene om at forsøge at flygte fra noget, man ikke helt kan give slip på.

Musikken er fyldt med inderlighed, ærlighed og humor på samme tid, både i teksterne og i spillet, og rummer både bredde og kompleksitet samt viser Benes musikalitet på en uprætentiøs nede-på-jorden måde. Lyduniverset er hjertevarmt og simpelt og trækker tråde tilbage til 00’ernes pop/rock.

På Forbrændingen bringer hun et helt særligt show, hvor hun som one-woman band bruger både guitar, trommer, vokal og samples til at fange publikum i hendes intime univers.

Alva:

Alva skildrer i sit musikunivers en ung eksistentialisme i København, hvor vennerne er familien og hvor en lyst til at presse livet for hver dråbe ofte støder sammen med de mange udfordringer, der følger med et liv i højt tempo med alkohol, terapi, jobs og dårlige dates. Fra de ekstatiske højder, du rammer i nattetimerne i venners lag til de selvkritiske, depressive tanker der flyder over dagen efter, når du græder ned i din frysepizza. Faldet ind i hverdagen er nådesløs – men med Alva ved din side, er fredagen lige om hjørnet igen. Duoen debuterede i 2022 med EP’en ”Hug Me When I’m Hungover”, og omkredser i sin musik både en barndom i Albertslunds kulisser og en ungdom i Københavns hurtige gader. Lydbilledet giver genklang af 90’ernes alternative rockscene med massere af guitarlag, og live eksploderer de i energi, når de bygger sangene op til store crescendoer.

Helgoland:

Helgoland laver dansksproget rockmusik. Sangene er intense og ligefremme med tekster, der observerer verden fra et meget personligt perspektiv. Musikken har høj energi, og går på line mellem aggressivitet og oprigtighed, appel og frastødning.

UPOLERET, USIGNERET

FREDAG / 11.11.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 89
UNG: 59
DØRSALG: 109