fbpx

UPOLERET, USOIGNERET 2

Upoleret, Usoigneret er tilbage med et nyt stærkt line-up fra den støjende danske rock-undergrund!

Albertslund får denne gang fornøjelsen at have Trader, Whistler og Writhe på besøg til at velsigne os med lyden af varm guitar feedback, intim og kritisk lyrik samt en umatchet intens energi.

Trader:

Trader er et dansk rockband lokaliseret i Aarhus, som har eksisteret siden Januar 2019. Bandet spiller ærlig og ligefrem rockmusik, og lytteoplevelsen er blevet beskrevet som at se en slåskamp i slowmotion på grund af den hårdtslående, men dog drævende energi. Teksterne omhandler kærlighed og venskab, ofte med interne relationer som udgangspunkt, og musikken trækker tråde til navne som Dinosaur Jr., Alex G og Pavement. Bandet består af sanger og guitarist Anders Ahle, guitarist Anders Rothmann, trommeslager Kristian Vissing og bassist Joakim Møller Johnsen.

Bandet har gjort sig bemærket med deres stærke live performances, herunder på SPOT festival i 2019 og Uhørt Festival i 2020, hvor blandt andet Soundvenue anmeldte dem som en af de bedste koncerter, og Gaffas reporter skrev, at publikum ”enten sad og rockede med eller holdt sig for ørerne”.

Whistler:

Whistler er et rockband fra København. Med unægtelig forbindelse til nedslag i moderne musikhistorie fokuserer bandet på simple og umiddelbare kompositioner med melodisk omdrejningspunkt og rytmisk, ekstrovert fremdrift. Whistler er berøringsparat overfor temaer som materiel og metafysisk kollaps og spekulative løsninger på natur-problemet.

Whistler er en høj og ambitiøs kavalkade af lyd. Noterne svinger gennem rummet, ophæver tyngdekraften, løfter dig op i luften og sænker dig ned igen på bløde marker.

Musikken kan måske bedst forstås som Madchester uden stofferne – alle de udtværede farver og skarpe kanter af bands som The Stone Roses, men tvunget ind i det sobre og uundgåelige lys af 2022.

Writhe:

Den københavnske noise rock-kvartet Writhe leverer sit debutalbum ‘Awaiting a Tide’ med lige dele modstand, mørke og kærlighed. Med udgangspunkt i en passioneret besættelse af DIY-kultur, DC hardcore og moderne amerikansk litteratur finder WRITHE sin egen vej i post-moderne rockmusik med tight musiceren, skæve arrangementer og frontmand Nick Magnussons præcise, fængende sangskrivning, der beskriver den menneskelige tilstand i al dens emotionelle diversitet.

Writhe udforsker vores følelsespalette som kreativ enhed. Som et helt igennem demokratisk band er ét essentielt element, som de fire kræver at opleve under skriveprocessen en følelse
af, at alt er ved at falde fra hinanden. Og mens de spilles, må sangene etablere en tilstand af frit fald, en tilstand i hvilken man kan vride sig, hyle og skrige. Et katarsisk rum med al den
galde, glæde eller forvirring, det måtte involvere, ligesom i livet og døden, der følger efter.

 

UPOLERET, USOIGNERET 2

FREDAG / 17.3.2023

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 99 DKK
UNGBILLET: 69 DKK
DØRSALG: 119 DKK