XAON

Heavymetal.dk og Forbrændingen præsenterer:

Xaon

Schweiziske Xaon er et af de bands, der er svære helt at kategorisere. Da Heavymetal.dk sidste år gav deres mesterværk Solipsis 10 brændende kranier, beskrev vi dem som ”symfonisk-melodisk-proggressiv-dødsmetal” med store armbevægelser og fuld tryk på det teatralske. Som det land, de kommer fra, kombinerer Xaon tysk effektivitet, fransk charme og italiensk temperament, og resultatet er på én gang brutalt og storslået. At en duo kan frembringe så storladen og mange-facetteret musik, er intet mindre end imponerende, og på scenen bliver de heldigvis bakket op af en gruppe dygtige og rutinerede musikere.

Som support byder vi velkommen til:

Sunless Dawn

Fans kalder dem ”kierkegaardiansk space prog”, og selvom Sunless Dawn er et relativt nyt band på den internationale scene, så har de spillet med bands som Katatonia, Between the Buried and Me, Ihsahn, Obscura og mange andre. Deres sublime seneste album Timeweaver er bl.a. karakteriseret af sine atmosfæriske passager, finurlige rytmer og sin mesterligt tiltagende brutalitet – og blev tildelt 10 kranier.

Ethereal Kingdoms

Ethereal Kingdoms er noget så sjældent som et band bestående af lige dele symfonisk metal og lige dele totalteater. De sætter sig dermed også på deres retmæssige trone som Danmarks hidtil største symfoniske metalband. Udover at have spillet med i WOA Battles, har Ethereal Kingdoms spillet sammen med bands som Finntroll og Wintersun.

Lamentari

Lamentari er aftenens yngste band. Men på trods af den korte levetid, har de allerede formået at imponere os på Heavymetal.dk, hvor vi kvitterede deres første EP ”Missa pro Defunctis” med 9 flotte kranier, da den består af ”en eksplosion af energi, mørke og skønhed – som at se en stjerne brænde ud..”

XAON

FREDAG / 09.10.2020

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 169 DKK
DØRSALG: 189 DKK