fbpx

YO JOHNNY + RAVI KUMA + SZIM

Efterårssæsonen på Forbrændingen bliver sparket i gang med et kæmpe brag af Yo Johnny, Ravi Kuma og Szim d.2 september 2022!

Yo Johnny:

Yo Johnny bringer Tech-House og rave-kulturen til mainstream Danmark og er leverandør i verdensklasse af frisk og kæk techno, der er rart for ørerne. Med inspiration fra FISHER, Chris Lake og lignende artister er Yo Johnny klar til at finde vej ind i hjerterne på festglade mennesker landet over. Yo Johnny fik titlen som P3’s Uundgåelige med sangen ’Cardio’ i starten af 2022, samt stor succes med singlen ’Miami’, som begge er lavet i samarbejde med duoen Ravi Kuma.

Bag Yo Johnny gemmer sig den danske multi-instrumentalist og producer Arto Eriksen, hvis ypperste mål er at blive en fast implementeret del af den elektroniske musikscene. Han har produceret for en lang række danske artister, herunder Drew Sycamore, Bbybites og Specktors, og står bag to af de største hits pt.; ’Mucki Bar’ med Tobias Rahim og ’Stor Mand’ med Tobias Rahim og Andreas Odbjerg.

“Yo Johnny er den menneskelige form af den danske festånd. Vi har alle en Yo Johnny inde i os.” 

Ravi Kuma:

’Ravi Kuma er og bliver et af dette lands største og bedste liveacts’ skrev GAFFA i deres 5-stjernede liveanmeldelse. Ravi Kuma kombinerer de rowdy og helt tunge beats med en utrolig charme og nærvær med deres publikum.

Glæd dig til en oplevelse, hvor Ravi Kuma garanterer et energifyldt liveshow med Sharon Kumaraswamy i front og produceren Aske Knudsen bag knapperne. Ravi Kuma er de seneste par år netop blevet kendte for deres liveshows, hvor de giver alt hvad de har til publikummet.

I bagkataloget finder vi debutalbummet ’Sub’ samt singlerne ’Staring at My Dick’, ’Pretty’ og ’Fuck This Shit I’m Gonna Be a Princess’. Alle er en blanding af producer Aske Knudsens hårdtpumpede elektroniske beats og forsanger Sharons energiske og protesterende tekster, hvor gruppen tager aktuelle og tabuiserede emner op ud fra et menneskeligt, personligt og samfundsmæssigt perspektiv.

Szim:

Szim er en de mest lovende nye stemmer i dansk rap. Hun er klar til at levere skarpe rim over produktion der både indeholder elementer af hip-hop, pop og det mere elektroniske festmusik.

Den 24 årige artist fra Søborg har været igennem ’Urban Girls’, hvor hun mødte Lucy Love, som kunne høre noget helt særligt i hende, og derfra startede ’Szim’. Szim hedder faktisk i virkeligheden Ida, men navnet Szim blev til med inspiration fra mere oldschool kvindelige artister, hvor mange hed noget med ’Miss’ foran deres navn. Miss bagfra er stavet Ssim, og derfra opstod navnet Szim.

Kort tid efter mødet med Lucy Love, og hendes musikalske partner Yo Akim, udkom Szim’s debut-single ’Pokus’. Szim fulgte hurtigt op med nummeret ’Dårlig Til At Svare’ der røg direkte fra Bobler på P3 listen ind på en 2. plads og lå på listen i 5 uger. Soundvenue skrev flot om nummeret: “Szim serverer en lækker omgang klubbet poprap på sin blot anden single, ‘Dårlig til at svare’. Hun veksler problemfrit mellem at synge og rappe, mens Arto Eriksens (red. Yo Johnny) følsomme housebeat flot understøtter hendes flow.”

YO JOHNNY + RAVI KUMA + SZIM

FREDAG / 02.09.2022

DØR KL. 20.00

KONCERT KL. 21.00

FORSALG: 149
DØRSALG: 169