Bliv flamme!

Forbrændingens rygrad består af frivillige ildsjæle – kaldet flammer. Forbrændingen har en stor interesse i vores frivillige flammer, deres interesser og hvad der driver dem hver især. Er det booking, at kuratere et arrangementsprogram, der driver dig? Er det afvikling og følelsen, når musikken spiller? Er det teknikken og at afvikle et lyd- eller lysshow ud over scenen? Er det band care og at kræse om kunstnerne og flammerne? Er det baren og garderoben, at servicere gæsterne og samtidig være helt tæt på koncerten? Eller er det netværket og fælleskabet med andre flammer, der brænder for det samme som dig? Lige meget hvad, der motiverer dig, har vi helt sikkert en perfekt plads til dig! Flammerne, musikken og den daglige stab gør spillestedet Forbrændingen til et levende hus. Har du lyst til at være en del af større fællesskab og arrangementafvikling, så kom med! – tryk på billederne nedenunder for at læse mere:

I vores frivillige booking-gruppe kommer du 360º rundt om koncerterne. Lige fra udvælgelsen, til kontakten med bands, produktion, markedsføring og afvikling af koncerterne! Læs mere.

I baren gælder det først og fremmest om at have det sjovt. Vi laver lækre drinks og hjælper til med lidt af hvert, når musikken spiller. Vi er lige der, hvor det sker – og der er fuld fart på! Læs mere.

Band care handler om at sørge for at både de andre frivillige i huset og artisterne har det godt mens de er her. Det er os, der har nøglen til der hvor slikket står og det er os, der laver mad til alle andre. Det er enormt hyggeligt i køkkenet – og så har vi faktisk helt fri, når musikken spiller – så vi misser ikke en tone af koncerterne. Læs mere.

I teknikken får vi lov til at skrue på knapperne, vi sætter mikrofoner op, sætter lys, mapper videoprojektorer og så løser vi problemer undervejs. Vi lærer noget hver dag – og flere af os fortsætter som fx event-teknikere sidenhen. Læs mere.

Vil du være med?

Udfyld nedenstående – så vender vi tilbage til dig!

Eller skriv til flamme@forbraendingen.dk, hvis du har spørgsmål.