Bliv flamme!

På Forbrændingen har vi tilknyttet en stor mængde frivillige, de såkaldte Flammer. Det er Flammerne som er Forbrændingens rygrad og sammen med musikken og den daglige stab gør det til et levende hus. Du kan også være med – tryk på billederne nedenfor for at læse mere:

I vores frivillige booking-gruppe kommer du 360º rundt om koncerterne. Lige fra udvælgelsen, til kontakten med bands, produktion, markedsføring og afvikling af koncerterne! Læs mere.

I baren gælder det først og fremmest om at have det sjovt. Vi laver lækre drinks og hjælper til med lidt af hvert, når musikken spiller. Vi er lige der, hvor det sker – og der er fuld fart på! Læs mere.

Band care handler om at sørge for at både de andre frivillige i huset og artisterne har det godt mens de er her. Det er os, der har nøglen til der hvor slikket står og det er os, der laver mad til alle andre. Det er enormt hyggeligt i køkkenet – og så har vi faktisk helt fri, når musikken spiller – så vi misser ikke en tone af koncerterne. Læs mere.

I teknikken får vi lov til at skrue på knapperne, vi sætter mikrofoner op, sætter lys, mapper videoprojektorer og så løser vi problemer undervejs. Vi lærer noget hver dag – og flere af os fortsætter som fx event-teknikere sidenhen. Læs mere.

 

Vil du være med?

Udfyld nedenstående – så vender vi tilbage til dig!