fbpx

Hvordan bruger du den gavekort kode du har fået i gave af Albertslund Kommune?

Koden bruger du ved at trykke køb billet på det show du ønsker at se, dernæst trykker du “Indløs Kampagnekode” og taster koden du har fået tilsendt. Derefter kommer der en ny priskategori frem der hedder Albertslund Kommune og dens værdi vil varierer efter prisen på showet. Koden giver dig 100kr i rabat pr billet, på max 2 billetter. Dvs. køber du 2 billetter får du 200kr rabat i alt på billetten. Koster din ordre under 200kr vil den komme til at stå som nul og du fortsætter blot til kassen og vil få tilsendt dine billetter. Koster dine billetter over 200kr vil kassen fratrække de 200kr som rabat og du vil skulle betale det resterende beløb til sidst i processen.

Eks. Koster en billet 160kr og du taster koden, vil den stå til 60kr og hvis du så vælger 2 billetter som uden denne rabat vil koste 320kr vil de i sidste ende koste 120kr når den har trukket de 200kr.

Ønsker du at bruge de 200kr på en billet som har en værdi over 200kr, så skal du blot skrive til service@billetten.dk og fortælle hvilket show du vil ind til og så hjælper de dig videre.

Koden virker kun 1 gang, men virker hele år 2023 også til vores festivaler så som Badesøen Festival og lign. Men det virker ikke på shows lavet af andre aktører.

Vi glæder os til at se jer i huset.

Vi håber dette giver mening og hvis ikke kan vi kontaktes på forbraendingen@forbraendingen.dk eller på vores kontor telefon 45625043

FAQ

Kommer der flere koncerter i kalenderen?

  • Ja vi tilføjer løbende koncerter og koden vil også virke til disse

Min bestilling går i stå, hvad skyldtes det?

  • Nogen browsere kan drille, så som Safari. Brug gerne Chrome eller Firefox.

Er der et max på antal billetter i et køb?

  • Ja du kan max købe 2 billetter til et event med denne kode.