fbpx

Har jeres virksomhed lyst til at støtte kulturen på Vestegnen og samtidigt forkæle jeres ansatte og kunder med billetter til koncerter og arrangementer?

Forbrændingen i Albertslund har startet en erhvervsklub. Det er noget vi har gjort både for at tiltrække nye gæster til huset, men også for at tiltrække ny økonomi. For efter et par hårde år med corona må vi tænke det hele lidt anderledes. 

Som sponsor for Forbrændingen bakker i op om det lokale kulturliv med et årligt bidrag. Til gengæld for bidraget får i flere fordele, som i kan bruge til arrangementer på Forbrændingen med medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Fordele der tæller et fast antal billetter hvert år, rabat i baren og invitationer til særarrangementer. Jeres firmas logo kommer op på vores sponsor væg i indgangspartiet og i vil modtage klistermærker som viser i støtter kulturen.

Prisen for et sponsorat starter ved blot 5000 DKK.

Vi håber i har lyst til at samarbejde og vi vil gøre alt vi kan, for at give jer gode oplevelser året rundt. 

Såfremt I har specielle ønsker til jeres sponsorat er vi naturligvis samarbejdsvillige, så I får det optimale ud af et sponsorat ved Forbrændingen.

Kontakt Troels@forbraendingen.dk for at høre mere om vores sponsorater/partnerskab, så vi kan skræddersy en aftale der passer jeres behov.