fbpx

Træt af udbuddet af julefrokoster og firmafester?

Og mangler din virksomhed et bud på en alternativ julefrokost eller fest? Så er Forbrændingen det helt rigtige sted for dig og din virksomhed at kigge.

Vi kan enten skræddersy en julefrokost til dig eller din virksomhed kan deltage i en af vores egne koncept aftener.

Eksempler på egne koncepter:

Lucha Escucha er en kæmpe aften med wrestling, musik, burlesque, tequila og overdådig fejring af mexicansk kultur. Alt det du nogensinde har ønsket i livet, komprimeret i et par af de mest intense timer du nogesinde kommer til at opleve.

Banko og Bossa

Årets vært er ingen anden end divaen og multitalentet Betty Bitschlap, der er klar til at vælte Albertslund bagover med sin charme, sangstemme og taloplæsningsfærdigheder.

Alice Carreri og band sørger for det magiske soundtrack til denne storslåede aften.

Drik en kop Glögg, vind en præmie du ikke vidste, du havde brug for, og hør en masse fantastisk musik fra vores vidunderlige hus-band og drag queen, til Forbrændingens måske hyggeligste tradition.

DØDSGANGEN indtages af nye indsatte i 2024!

Lørdag d. 24. august 2024 åbner Forbrændingen endnu engang portene til DØDSGANGEN i Vridsløselille Statsfængsel, og præsenterer nye forpinte indsatte sjæle. Vestegnens nye metalfestival som havde sin debut i år, vender tilbage med endnu et stærkt line-up af de bedste og mest aktuelle bands lige nu. På DØDSGANGEN bliver gæsterne lukket ind i den gamle fængselsgård, og med det historiske fængsel som rammen om denne aften, kan gæsterne nyde en iskold fængselsøl fra Slowburn bryggeriet, og med et udvalg af foodtrucks sørger vi for at gæsterne selv kan vælge deres sidste måltid.

Snart præsenterer vi de første indsatte artister der ligesom i år, vil sætte publikum i en dødelig stemning mens de fra scenen kæmper mod deres dødsdom i det gamle forladte fængsel. Følg med på sociale medier for at holde øje med programmet, og alle de nye overraskelser der venter. (Forbrændingen tager ikke ansvar for ømme nakkemuskler, knuste trommehinder eller dødelige hændelser der måtte forekomme.)

Fra Albertslund station er der kun en kort gåtur på 8 min. ud til det gamle statsfængsel, der nok mest er kendt for at have huset Egon Olsen gennem de mange Olsen Banden film. Siden 2022 har spillestedet Forbrændingen i Albertslund arrangeret koncerter i de fængslets nedlagte bygninger og nu også udendørsområde.