fbpx

TUHAF:

TUHAF er et dansk/tyrkisk psych rock-band fra København med den karismatiske tyrkiskfødte sangerinde Berrin Bas i front. Sammensuriet af forskelligartede musikere og alskensstilarter-anatolisk folkemusik, indie-rock, free-jazz, danske viser og US rootsrock bliver påforunderlig vis til TUHAF. Bandet udgav sin første EP ‘Gölgeden’ i 2019 og har sidendengang spillet en masse koncerter i hele Europa. Til september udsender TUHAF sin debutplade ‘Mere Guld’, og i dag udkommer førstesinglen i form af albummets titelnummer.

Selvom TUHAFs tekster er og bliver Kærlighedspoesi, er det ikke glædesstrålende sange om forelskelse, som bandet gør os mest i. Det er snarere bruddet, sorgerne, konflikterne og de tunge savn, der bliver behandlet i teksterne. På debutpladen hører man blandt andet om bedrag blandt venner, forlist kærlighed, misbrug, mentale lidelser, psykisk sårbarhed, abort og endda om en konflikt internt i bandet.

Ahmet Harmanci:

Som support har vi den lokale Albertslund musiker Ahmet Harmanci, der mestrer det kurdiske blæseinstrument zurna. Det er intet mindre end magisk.

Han har tidligere velsignet os på Badesøen Festival med sit fantastiske show, og det glæder os at opleve ham igen, denne gang indendørs.