fbpx

DØDSGANGEN - METALFESTIVAL I VRIDSLØSELILLE STATSFÆNGSEL

DØDSGANGEN indtages af nye indsatte i 2024!

Lørdag d. 24. august 2024 åbner Forbrændingen endnu engang portene til DØDSGANGEN i Vridsløselille Statsfængsel, og præsenterer nye forpinte indsatte sjæle. Vestegnens nye metalfestival som havde sin debut sidste år 2023, vender tilbage med endnu et stærkt line-up af de bedste og mest aktuelle bands lige nu. På DØDSGANGEN bliver gæsterne lukket ind i den gamle fængselsgård, og med det historiske fængsel som rammen om denne aften, kan gæsterne nyde en iskold fængselsøl fra Slowburn bryggeriet, og med et udvalg af foodtrucks sørger vi for at gæsterne selv kan vælge deres sidste måltid.

Vi kan nu præsenterer fire ud af de fem indsatte artister der ligesom sidste år, vil sætte publikum i en dødelig stemning mens de fra scenen kæmper mod deres dødsdom i det gamle forladte fængsel.

Foreløbigt line-up: 

1914
ORM

URNE
TEMPLE OF SCORN
HENRET

Følg med på vores sociale medier Facebook og Instagram, for at holde øje med programmet, og alle de nye overraskelser der venter. (Forbrændingen tager ikke ansvar for ømme nakkemuskler, knuste trommehinder eller dødelige hændelser der måtte forekomme.)

Fra Albertslund station er der kun en kort gåtur på 8 min. ud til det gamle statsfængsel, der nok mest er kendt for at have huset Egon Olsen gennem de mange Olsen Banden film. Siden 2022 har spillestedet Forbrændingen i Albertslund arrangeret koncerter i de fængslets nedlagte bygninger og nu også udendørsområde.

DØDSGANGEN - METALFESTIVAL I VRIDSLØSELILLE STATSFÆNGSEL

LØRDAG / 24.8.2024

KONCERT KL. 16.00

GRATIS