fbpx

GHOST COAST CHOIR X HERSTEDØSTER KIRKE UNGDOMSKOR

D.1 november kan du se frem til en helt særlig oplevelse i hjertet af det gamle Vridsløselille Fængsel, når Ghost Coast Choir og Herstedøster Kirke Ungdomskor indtager Panoptikon i Porten!

_________

Venue: Porten Vridsløse - Panoptikon

Døre: 20:00

Show: 21:00

_________

Traditionelt set handler klassisk kormusik om kristendom og er sunget på latin – et sprog ingen har talt i hundredevis af år. Men hvad sker der, hvis man piller Gud ud af linjerne og i stedet skaber elektronisk kormusik for et moderne publikum på et sprog, alle forstår? Det spørgsmål besvarer Ghost Coast Choir på deres anmelderroste debutalbum af samme navn, der blander æteriske vokalklange med samples og guitarpedaler i storladne sange, der kredser om klimaforandringer, rumrejser og smerten ved at miste. Alt sammen uden at involvere de højere magter.

I foråret 2023 havde GCC et 3-måneders residency på Thorvaldsens Museum i København. Her skabte de ny musik inspireret af Bertel Thorvaldsen, bla. i samarbejde med sangskriverne Hannah Schneider, Jacob Bellens og pianist Lucas Forchhammer. Musikken udkommer til september '24 under titlen ”The Eternal City”, som en reference til Thorvaldsens liv i Rom (kaldet den evige stad), hvor vi forestiller os en fremtidig evig stad, som kan samle folk uanset køn, race, religion mm.


GHOST COAST CHOIR X HERSTEDØSTER KIRKE UNGDOMSKOR

FREDAG / 1.11.2024

KONCERT KL. 21.00

125 - 175 DKK